Video’s

Caroline MarkolinCaroline Markolin behaalde haar doctorstitel in Duitse literatuur aan de universiteit van Salzburg in Oostenrijk. Nadat ze in 1987 naar Canada verhuisde, gaf ze les in Duitse taal en literatuur aan de Concordia Universiteit in Montreal. Tijdens haar academische carriƫre publiceerde ze een groot aantal boeken en verhandelingen over hedendaagse Oostenrijkse literatuur. In 1998 deed ze afstand van haar positie als universitair docente en begon ze haar sterke interesse in natuurgeneeswijzen te volgen.

Tijdens een bezoek aan Oostenrijk in het begin van 2000 woonde ze voor het eerst een lezing van de Germaanse Geneeskunde bij. Geboeid door de ontdekkingen van Dr. Hamer, begon zij aan een full-time studie van zijn werk. Na uitgebreide en grondige bestudering van het beschikbare onderzoeksmateriaal ontmoette zij in 2002 Dr. Hamer en zette zij onder zijn leiding haar studie voort. Tegenwoordig is Caroline Markolin full-time lerares van de Germaanse Geneeskunde, toegewijd om deze bijzonder kennis voor iedereen beschikbaar te maken. Haar website is www.learninggnm.com.

Video’s Caroline Markolin (Engels)

Onderstaande links bevatten enkele van haar video’s met een zeer heldere uiteenzetting van de Germaanse Geneeskunde aangaande verschillende onderwerpen.

An introduction to the five biological laws

The cause and natural healing of breast cancer

Healing rejection and abandonment part 1.
Healing rejection and abandonment part 2.

Understanding heart attacks part 1.
Understanding heart attacks part 2.
Understanding heart attacks part 3.

Virus mania part 1
Virus mania part 2

Video Dr. Ryke Geerd Hamer

Interview Dr. Ryke Geerd Hamer met Prof. J. Miklosko

 

Germaanse-Geneeskunde 86-40

German New Medicine – introduction to the five biological laws