Trombocytose

Inzending trombocytose: Is er een alternatief voor chemo?

Naam

zuidema

Leeftijd

58

Wat is de klacht of ziekte? (Eén ziekte tegelijk)

essentiële trombositose

Wat is tot nu toe het ziekteverloop geweest van deze specifieke klacht of ziekte?

Na 3kleine hersenbloedinkjes (CVA) is de diagnose E.T GESTELD. Aanwezige jac factor in het bloed. Na een beenmergpunctie is dit ziektebeeld bevestigd. Krijg nu mijn hele leven hydrea en bloedverdunners.

Zijn er bepaalde omstandigheden waarvan u heeft gemerkt dat ze van invloed zijn op de ziekte of symptomen?

Na een aantal stress volle jaren. Scheiding en sterven moeder.

Heeft u in de periode dat u deze ziekte heeft, enige vorm van therapie gevolgd of behandeling gehad of medicatie gebruikt? Zo ja, wat was het effect?

Aantal bloedplaatjes 450 Door hydrazine

Volgt u op dit moment enige vorm van therapie of behandeling of gebruikt u medicatie? Zo ja, wat is het effect?

Zie boven. Verliefdheidw

Was er voorafgaand aan deze ziekte een situatie of gebeurtenis waarvan u het gevoel hebt dat zij verband kan houden met de ziekte? Zo ja, kunt u die gebeurtenis beschrijven en vertellen hoe u die heeft ervaren?

Verliefdheid met als gevolg scheiding en samen een nieuw leven opbouwen. Daarvoor netvliesloslating en daarna overlijden moeder. Voor mijn vader zorgen met kanker. Deze mogen begeleiden tot zijn sterven. Alles in een paar jaar tijd.

In hoeverre bent u vertrouwd met de kennis van de Germaanse Geneeskunde?

Internet

Wat is op dit moment de vraag waar u graag een antwoord op zou willen hebben?

Is er een andere behandeling mogelijk dan met chemotherapie?

3 gedachten over “Inzending trombocytose: Is er een alternatief voor chemo?

 1. Beste m/v Zuidema,

  De Germaanse Geneeskunde kent niet echt een “behandeling” voor ziekten. Wel is het mogelijk om met behulp van de GG kennis en begrip te krijgen over wat er precies plaatsvindt in uw lichaam en wat het lichaam aan het doen is.
  Ik kan u zeker aanraden om een seminar of informatieavond bij te wonen.

 2. dag m/v Zuidema,
  De GNM op zich, is al een therapie.Door de symptomen te begrijpen en te plaatsen gaat men heel anders naar ‘ziektes’ kijken.
  Voor u zou het interessant zijn om te kijken wat de aanleidingen zijn geweest voor de CVA’s. Vanuit de GNM is een beroerte een fase (crisis) in de genezingsfase. Een en ander is afhankelijk van de de symptomen die zich tijdens de beroerte manifesteerden. Zijn er restverschijnselen? Het zou zelfs kunnen zijn dat u een situatie heeft meegemaakt waarbij u zich ‘lam geslagen’ heeft gevoeld of, als er een tijdelijke ‘verlamming’ was in (een deel van) het gelaat, ‘gezichtsverlies’ heeft geleden.

  Om de E.T. te kunnen plaatsen zou wat meer informatie nodig zijn. Ik vermoed dat de E.T. is gediagnosticeerd terwijl u herstellende was van – zoals dat in de GNM wordt genoemd – een fors eigenwaarde thema.
  Heeft een klachten die zouden leiden tot E.T.?

  Het is dus de vraag of u op een andere manier kunt gaan kijken naar de symptomen en vertrouwen krijgen in de biologische werking van lichaam en geest.

  Vertrouwende u een beetje op weg te hebben geholpen.

  Hartegroet,
  Bert van Grondelle
  info@zichtopvoelen.nl

 3. Het was een heftige tijd vooraf gaande aan de cva staat. Het was een gevoel om jaren op het scherp van de snede te hebben geleefd. Op het moment dat ik ze kreeg leek het alsof ik boven mezelf uit steeg en ik geen verbinding meer voelde met mijn lichaam. Ik had zoals ze wel eens zeggen alle ballen nog in de lucht maar ik kon niet meer. Later bleek in het ziekenhuis dat ik een bloeddruk had van 210 over 100. Opname volgde. Toen werd er gezorgd dat de bloeddruk om laag ging maar dat ging erg moeilijk. Na een week opname werd geconstateerd dat ik 3 kleine beroertes had gehad. Goede nieuws was dat er geen verlamming was. Alleen restverschijnselen. E.T werd gesteld. Tja ondanks dat ging het leven Door. Mijn vader verzorgen.Een scheiding een verhuizing een huwelijk. Mijn vader stierf. Ik mocht hem naar de andere kant brengen. Heel veel geluk.Heel Veel verdriet…..ingrediënten om ziek te worden.Ja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *