Vermoeidheid chronisch

Inzending chronische vermoeidheid: Kunt u mij helpen met Germaanse Geneeskunde?

Geplaatst

Naam

Christine Platteeuw

Leeftijd

63 jaar

Wat is de klacht of ziekte? (Eén ziekte tegelijk)

cvs :chronisch vermoeidheids syndroom

Wat is tot nu toe het ziekteverloop geweest van deze specifieke klacht of ziekte?

reeds een 10 tal jaren cvs. Veel pijn vermoeid, veel moeite om niet over mijn grenzen te gaan. Kan hoogstens 100m stappen. Fietsen gaat een beetje. Bij veel stress en problemen moet ik wekelijks bij osteopaat die accupunctuur en andere technieken doet om mij er bovenop te helpen. Dit helpt slechts een kleine week. Heb ook al een aantal jaren slaap apneu. Gebruik een toestel ‘s nachts.er zijn dus inderdaad symptomen bijgekomen ; ik krijg het nu mentaal ook moeilijker.

Zijn er bepaalde omstandigheden waarvan u heeft gemerkt dat ze van invloed zijn op de ziekte of symptomen?

stress is nefast ; inmengingen van familie die zich bemoeien. problemen met gedrag van zoon die soms heel agressief kan zijn. Heb geen of weinig sociaal contact (facebook) en pc anders niets.

Heeft u in de periode dat u deze ziekte heeft, enige vorm van therapie gevolgd of behandeling gehad of medicatie gebruikt? Zo ja, wat was het effect? :

verschillende methodes geprobeerd ; bij het begin van behandeling helpt het wat na een tijdje is alles weer zoals voorheen.

Volgt u op dit moment enige vorm van therapie of behandeling of gebruikt u medicatie? Zo ja, wat is het effect?

osteopaat die kan me wat healen voor een kleine week . Ik gebruik amlor daar ik ook trombose gehad heb (2)

Was er voorafgaand aan deze ziekte een situatie of gebeurtenis waarvan u het gevoel hebt dat zij verband kan houden met de ziekte? Zo ja, kunt u die gebeurtenis beschrijven en vertellen hoe u die heeft ervaren?

Op mijn 13e vier jaar ziek geweest anorexia behandeling in Leuven Lubbeek en Kortenberg. Ben volledig genezen hieraan heb een bijna dood ervaring gehad. Later wilde ik mij bevestigen altijd meewarende blikken en getuigenissen. Heb het toch kunnen maken in mijn latere leven heb werk gehad altijd ondermijn door werkgever. Veel moeten verdragen. Ook zoontje verloren aan wiegendood daarna heel moeilijk zwanger geraakt.

In hoeverre bent u vertrouwd met de kennis van de Germaanse Geneeskunde?

heb geen kennis hiervan. Veel alternatieve methoden gebruikt.

Wat is op dit moment de vraag waar u graag een antwoord op zou willen hebben?

zou u mij kunnen helpen met Germaanse geneeskunde

2 gedachten over “Inzending chronische vermoeidheid: Kunt u mij helpen met Germaanse Geneeskunde?

 1. Beste Christine,

  De Germaanse Geneeskunde is niet iets waarbij je met je klachten naar iemand toegaat die vervolgens de klachten voor je oplost.
  In de Germaanse Geneeskunde gaat het vooral om het verkrijgen van kennis en begrip, waardoor je in jouw geval de verbanden kunt gaan begrijpen tussen de stress en problemen waarover je vermeldt en de vermoeidheid.
  Vervolgens zou je dan zelf kunnen kijken wat je aan die stress of problemen kunt doen.

  Het begint met een goede kennis van de GG, zodat je begrijpt wat je lichaam aan het doen is.

 2. Dag Christine,
  zoals Henk al aangeeft zal een gedegen kennis van de GNM/ werking van de biologische wetten, noodzakelijk zijn om de symptomen te gaan begrijpen en van daaruit een attitude verandering te bewerkstelligen. Ieder is in staat – als men de eigen verantwoording durft te nemen – de biologische programma’s eigen te maken en symptomen volledig te begrijpen. Je geeft aan dat je ‘s nachts apneu hebt. Dat wil zeggen dat je overdag te veel stress ervaart wat vervolgens ‘s nachts wordt afgebouwd. Herken je dat? De CVS zal ongetwijfeld deels hiermee te maken hebben.
  Als ik het bericht goed lees, woon je in België? Als je dat wenst, kan ik je wel enkele adressen doorsturen van mensen uit België die zich al nader verdiept hebben in de GNM.
  Zo ja, stuur dan een mailtje naar info@zichtopvoelen.nl. Wees echter wel bewust dat jijzelf aan de slag dient te gaan om de GNM te begrijpen en een attitude verandering teweegbrengt.
  Sterkte
  Hartegroet,
  Bert van Grondelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *