Germaanse Nieuwe Geneeskunde

German New Medicine®

Welkom!

De Germaanse Nieuwe Geneeskunde, die in 1981 door Dr. Ryke Geerd Hamer werd ontdekt, is een zuivere natuurwetenschap. Ze beschrijft exact de geneeskundig – biologische verbanden van ieder organisme, als een eenheid tussen psyche, hersenen en orgaan, op zo’n manier dat alles wat zich in het lichaam én in de psyche afspeelt verbonden is met, en aangestuurd wordt door onze hersenen.

De Germaanse Nieuwe Geneeskunde is niet alleen een nieuwe zienswijze binnen de geneeskunde, het staat ook voor een nieuw bewustzijn. Het is het besef dat ieder organisme over een onuitputtelijke creativiteit en over opzienbarende zelfherstellende vermogens beschikt. Het is de erkenning dat iedere cel in ons lichaam is toegerust met een biologische wijsheid die we delen met alle levende wezens.

Deze website is gelieerd aan www.learningGNM.com van Caroline Markolin Ph.D. en aan Dr. Hamer’s AUTHENTIEKE werk. Wij wensen u veel inspiratie en succes toe tijdens uw studie! 

BIOGRAFIE

Dr. med. theol. Ryke Geerd Hamer

* 17 mei 1935 – † 2 juli 2017

Dr. med. Ryke Geerd Hamer werd geboren op 17 mei 1935 in Mettmann, Duitsland. Hij bracht zijn jeugd door met zijn grootouders van vaderskant in Oost-Friesland. In 1953 startte hij met de studies geneeskunde, theologie en natuurkunde aan de Universiteit van Tübingen. Op zijn 22e behaalde hij zijn academische graad in de theologie. Vier jaar later ontving hij zijn diploma als arts. Lees meer… 

Hoe kunt u deze website gebruiken?

Op deze website staat veel informatie. Voor de mensen die voor het eerst in aanraking komen met ‘De Germaanse’ leggen we in deze paragraaf graag kort uit hoe u deze website het beste kunt gebruiken.

Onder het menu Home treft u de Biografie van Dr. Hamer aan. Deze is geschikt om mee te beginnen, omdat het mooi weergeeft hoe Dr. Hamer tot zijn ontdekkingen kwam. Tevens hebben we onder Home het Attentie document geplaatst. Dat is nodig omdat er steeds meer stromingen en groeperingen zijn die Dr. Hamer’s ontdekkingen omnoemen of gebruiken voor hun eigen persoonlijke gewin en daarmee veel schade toebrengen aan zijn werk. 

Vervolgens zijn de Vijf Biologische Natuurwetten de meest logische stap, aangezien hierin de basale principes van de German New Medicine beschreven staan, die in ieder zogenaamd Zinvol Biologisch Speciaalprogramma (ZBS) van de organen terugkeren. Met kennis van de Vijf Biologische Wetten zult u deze Zinvolle Biologische Speciaalprogramma’s daarom beter leren begrijpen. 

Via het menu ZBS – Documenten wordt u doorgeleid naar de betreffende artikelen over de Zinvolle Biologische Speciaalprogramma’s van de organen, waarin ieder orgaan per kiemblad is uitgewerkt, zowel qua werking als qua uitzonderingsprogramma’s, die wij ziekte noemen. 

De Index is bedoeld om snel op symptoom te kunnen zoeken, waarna u wordt doorgeleid naar het betreffende ZBS Document. 

Nieuw!!!

De  Zinvolle Biologische Speciaalprogramma’s van de LONGEN. Met onder andere de longblaasjes, bekercellen, bronchiaal slijmvlies, luchtpijp, bronchiale spieren, longvlies en middenrif. Klik HIER om naar het document te gaan.