Lezingen / Workshops / Seminars

SCHOLING GERMAANSE GENEESKUNDE 2020 TE LELYSTAD

Deze basis scholing wordt gegeven op 7 vrijdagen waarbij de Vijf Biologische Natuurwetten van Dr. Hamer uitgebreid behandeld zullen worden. Aan de hand van de drie embryologische kiembladen, de weefsel types die hieruit ontwikkeld zijn en de fysieke verschijnselen zullen wij de conflict thema’s leren kennen. We zullen dus allerlei ‘overlevingsprogramma’s’ doorgronden, van acute klachten tot kanker, van Burn-out tot de zogenaamde chronische ziektes. Begrip en kennis zijn de instrumenten die ons helpen voorspellen hoe een ziekteproces zal lopen en wat wij kunnen verwachten tijdens de helende fase. Hierdoor kunnen we inzicht krijgen in onze eigen processen en worden we bewuster van onze interactie met anderen en de omgeving.

Ziekteklachten zullen dan geruststellend zijn in plaats van reden tot zorg.

Deze cursus is toegankelijk voor iedereen. Er is geen medische voorkennis nodig. Integendeel, ons begrip van anatomie en fysiologie in de licht van de nieuwe geneeskunde is zelfs voor kinderen  logisch en goed te begrijpen.  Zoals Dr. Hamer zegt, leer de GNM voordat  u ziek wordt om angst en paniek te voorkomen.  Er wordt primair veel nadruk gelegd op de theoretische basis kennis waardoor het opzoeken en begrijpen van aangeboden materiaal op de websites duidelijker gaat worden. Er zal natuurlijk ook ruimte zijn voor praktijk ervaringen, casuïstiek en discussie.

Er wordt geen diploma of certificaat uitgegeven na het volgen van de cursus. In principe is alle kennis vrij en beschikbaar gesteld door Caroline Markolin PhD. waardoor ieder het werk van Dr. Hamer kan leren en met enige zelfstudie goed kan integreren in de praktijk. 

DE TIJD IS AANGEBROKEN OM DE REGIE OVER DE EIGEN GEZONDHEID TERUG TE NEMEN!

DAAR IS GEEN DIPLOMA VOOR NODIG.

Joanne kersten is docent en consulent German New Medicine, de Germaanse Geneeeskunde. Zij heeft sinds 2009 de materie van Dr. Hamer gestudeerd onder leiding van Caroline Markolin en jaarlijks deelgenomen aan internationale seminars en congressen in Oostenrijk en Canada. Joanne heeft veel ervaring in zowel de alternatieve- als reguliere gezondheidszorg. Zij was tevens 10 jaar lang, tot 2018 ook eigenaar van een natuurvoedingswinkel in Kampen.

Tijdens haar loopbaan als praktijk verpleegkundige, lid van de medische vakgroep van een groot Woon- zorg centrum, leerde zij heel kritisch kijken. Ieder is ermee eens zijn dat onze huidige gezondheidszorg dringend aan vernieuwing toe is.  Dr. Hamer heeft dit gerealiseerd!

Voor meer informatie over de inhoud van de scholing kijk naar, https://learninggnm.com/CALENDARS/documents/joanne_kersten_calendar.php

Of stuur een mail naar joanne@learninggnm.com

Het is mogelijk om de dagen afzonderlijk te volgen mits men bekend is met de materie, maar de eerste vrijdagochtend wordt wel sterk aangeraden.  De cursusdagen volgen wel een specifieke opbouw waardoor het bijwonen van de hele reeks een grondige fundering van kennis biedt.

Benodigdheden: evt. Laptop, pen en papier,  een nieuwsgierige geest!

Er wordt een beknopte syllabus uitgedeeld per keer.

Lunch is op eigen gelegenheid, zowel zelf mee te nemen of in de omgeving te kopen.

Maximaal 18 deelnemers

PLAATS: Gebouw Welzijn Flevoland, de Hanzeborg, Wijkplein 201, het Parklokaal

                 Koningsbergenstraat 201 A, 8232 DC Lelystad

                 2 minuten lopen vanaf achterkant NS station Lelystad Centrum

            

DATA: 17 en 24 januari, 7 en 14 februari, 6 en 13 maart, 17 april (vooralsnog onder voorbehoud)

TIJD:   10:00 uur – 16:45 uur    13:00 – 14:15 uur  lunch pauze       Ontvangst  9:30 uur

KOSTEN: € 65,00  pp per dag. Inclusief koffie en thee

 

AANMELDING IS NOODZAKELIJK    joanne@learningGNM.com

 

SEMINAR ‘DE HERSENCONSTELLATIES, GEDRAG- EN STEMMINGSVERANDERINGEN’

Let op: deze seminar is VERZET. Er wordt in april een nieuwe datum gekozen.

27, 28 EN 29 MAART 2020

IN HET PRACHTIGE NATUURPARK VAN LELYSTAD!

Volgens het CBS (Centraal Bureau Statistiek) staat Dementie als nummer één op de ranglijst van meest voorkomende doodsoorzaken. Dr. Hamer heeft aangetoond dat gedragsveranderingen en -zelfs wat wij psychiatrische aandoeningen noemen – ook een gevolg zijn van intrinsieke overlevingsprogramma’s.

Dementie, depressie, bipolaire stoornissen, agressief gedrag, automutilatie en zelfdoding, obsessief gedrag en fobieën, autisme, ADD, ADHD, het horen van stemmen, schizofrenie en meer, zijn volledig te verklaren vanuit de heldere visie en wetenschap van de German New Medicine!

Ook ons gedrag wordt bepaald door de impact van conflicten en trauma’s in ons leven. Deze hebben grotendeels bijgedragen aan onze karakter en bijzondere talenten en zijn enorm waardevol!  Waarom is de een pietje precies en de andere een sloddervos? Waarom de een gemakkelijk de weg kwijt is of de ander chronisch te laat komt, het onophoudelijk willen praten of tegen zichzelf mompelen, macho gedrag of juist onderdanig gedrag, de egocentricus, de slaapwandelaar, de interesse in spiritualiteit en buiten lichaam ervaringen .. Dit wordt eindelijk begrepen en verklaard vanuit de wetenschap van de Germaanse Nieuwe Geneeskunde.

De ‘Hersenconstellaties’, een geniale ontdekking van Dr. Hamer is enorme boeiende informatie voor zowel leek als therapeut, een reuze stap vooruit in kennis en inzicht omtrent gedrag in zowel onszelf als de medemens.  Bekendheid met de 5 biologische natuurwetten is wel vereist voor het volgen van deze seminar. Het is natuurlijk het allerbeste om eerst de GNM Scholing te volgen welke op 17 januari van start gaat!

PLAATS:        Bezoekerscentrum Natuurpark Lelystad, Meerkoetenzaal.

                      Vlotgrasweg 11, 8219 PP Lelystad                    

WANNEER27, 28 en 29 Maart 2020

TIJD:             10:00 uur – 17:00 uur     Zondag afsluiting 16:00 uur,   ontvangst om 9:30 uur!            

KOSTEN:      € 395,00  incl. koffie, thee, fruit, biologische lunch en smoothie

 

AANMELDING EN INFORMATIE bij Joanne Kersten, joanne@learningGNM.com

 

Maximaal 20 deelnemers. De seminar raakt snel vol dus aarzel niet! Ook is het van belang om bijtijds logies in Lelystad te boeken indien gewenst!

Kik hier voor de agenda van Joanne Kersten op learningGNM.com