Germaanse Nieuwe Geneeskunde
Zinvolle Biologische Speciaalprogramma’s

De conventionele geneeskunde is grotendeels afhankelijk van theorieën, statistieken en talloze “nieuwe onderzoeken”, die vaak alweer worden tegengesproken door het “laatste onderzoek”. Hoewel medische doctrines, zoals het concept van een “immuunsysteem” of van “kwaadaardige” en “metastaserende” kankers nooit wetenschappelijk zijn geverifieerd, hebben de bewakers van de gevestigde geneeskunde effectieve manieren gevonden om giswerk in “waarheden” te veranderen “, waardoor het publiek gelooft dat de onbewezen resultaten “wetenschap “zijn.

German New Medicine© (GNM) is geen ‘alternatieve geneeskunde’,  geen ‘integratieve geneeskunde’ en ook geen ‘complementaire geneeskunde’. De NIEUWE GENEESKUNDE  is gebaseerd op biologische natuurwetten. Stevig verankerd in de embryologie biedt GNM een compleet wetenschappelijk systeem dat het mogelijk maakt om de oorzaken van ziekten te identificeren, hun ontwikkeling nauwkeurig te voorspellen en symptomen te herkennen, die vaak al duiden op genezing. De verschuiving naar het GNM-paradigma omvat een fascinerende nieuwe benaderingen met betrekking tot de diagnose, prognose, behandeling en preventie van alles wat wij ziekte noemen.

OPMERKING: Onze presentaties van de Zinvolle Biologische houden rekening met het onderzoek die Dr. Hamer heeft gepubliceerd in zijn Duitse publicaties, evenals met updates en wijzigingen van de Wetenschappelijke Tabel van de Germaanse Nieuwe Geneeskunde (Engelse vertaling door Caroline Markolin, 2007). Door haar nauwe contact met Dr. Hamer genoot Caroline Markolin het voorrecht om op regelmatige basis GNM-gerelateerde vragen met Dr. Hamer te bespreken. De onschatbare kennis die ze gedurende deze periode van meer dan tien jaar uit eerste hand heeft opgedaan, is in deze pagina’s verwerkt.

Klik op de link om naar het ZBS-document te gaan: