Germaanse Nieuwe Geneeskunde


Germaanse Nieuwe Geneeskunde

versus

Conventionele geneeskunde

De conventionele reguliere geneeskunde, zoals wij deze vandaag de dag kennen, steunt grotendeels op theorieën, statistieken en talloze “nieuwe studies”, die vaak weer worden tegengesproken door “het laatste onderzoek”. Hoewel medische doctrines, zoals het concept van een “immuunsysteem” of van “kwaadaardige” en “metastaserende” tumoren nooit wetenschappelijk zijn bewezen, heeft het establishment van de gevestigde geneeskunde effectieve methoden gevonden om aannames en giswerk tot “waarheden” te transformeren, waardoor het grote publiek gelooft dat de onbewezen resultaten “betrouwbare wetenschap” zijn.

German New Medicine© (GNM) is geen ‘alternatieve’ geneeswijze, geen ‘integratieve’ geneeskunde en ook geen ‘complementaire’ geneeskunde. Het is een NIEUWE GENEESKUNDE, gebaseerd op natuurlijke, biologische wetmatigheden. Stevig verankerd in de fundamentele kennis van de evolutie en de  embryologie biedt de GNM een compleet wetenschappelijk systeem, dat het mogelijk maakt om de oorzaken van alle ziekten te identificeren, hun ontwikkelingen in ieder volgende geval nauwkeurig te voorspellen en de symptomen te herkennen, die vaak al duiden op genezing. Deze Copernicaanse omwenteling naar het GNM-paradigma omvat een fascinerende nieuwe benaderingen met betrekking tot de diagnoseprognosebehandeling maar vooral preventie, van alles wat wij ziekte noemen.

Klik op de link om naar het ZBS document te gaan:

Embryologie  Hersenen  Ogen  Oren  Neus – Bijholten  Strottenhoofd 

Longen  Kieuwbooggangen  Mond – Keelholte  Slokdarm  Maag – Twaalfvingerige Darm  Lever – Galblaas

Alvleesklier  Ingewanden – Rectum  Nieren – Blaas  Mannelijke Geslachtsorganen  Vrouwelijke Geslachtsorganen  Vrouwelijke Borsten

Huid  Skeletspieren  Bindweefsel  Vetweefsel  Botten – Gewrichten  Botvlies

Tanden – Kaak  Lymfevatenstelsel  Bloedvaten  Hart  INDEX A-Z  Overzicht