Germaanse  Geneeskunde

LearningGNM Team NL

o.l.v.

Wij, de LearningGNM Teachers, zijn verenigd in onze inspanningen om Dr. Hamer’s originele medische ontdekkingen, bekend als German New Medicine®, onder de aandacht te brengen van gezondheidswerkers en het grote publiek.

We zetten ons in om het onderzoek van Dr. Hamer op een getrouwe manier te verspreiden.

Joanne

Joanne Kersten

GNM TEACHER

Klik op de kalender van Joanne om haar agenda te bekijken. 

Joanne Kersten, is geboren in Amsterdam, maar groeide op in Canada, waar ze haar liefde voor de natuur en het buitenleven ontwikkelde. In de 70-er jaren keerde ze terug naar haar wortels en studeerde ze verpleegkunde gevolgd door de kinderaantekening, in een Academisch ziekenhuis in Amsterdam. Kort daarna nam ze afscheid van het ziekenhuis en wijdde zich aan de zoektocht naar een ware en natuurlijke genezing. Joanne studeerde en praktiseerde vervolgens de klassieke homeopathie, Jungiaanse psychologie en Antroposofie tijdens het grootbrengen van haar 3 kinderen.

Joanne kwam uiteindelijk begin 90-er jaren toch weer terecht in een verpleegkundige setting, maar nu in een groot woonzorgcentrum/verpleeghuis waar zij als avond-nachthoofd begon. De laatste jaren, tot haar ontslag in 2014, werkte ze in de functie van verpleegkundig specialist in de medische vakgroep. Daar deed ze onder anderen veel ervaring op in de psycho-geriatrie, geriatrie, palliatieve zorg en wondbehandeling.

Vanaf 2008 was ze eigenaar van Natuurvoedingswinkel ‘t Hofje in Kampen en runde de zaak naast haar verpleegkundige werk. Ze deed daardoor ook veel kennis en ervaring op in biologische voeding en door het deelnemen aan seminars voor orthomoleculaire geneeskundige. Tegelijkertijd, in 2008, kwam ze de German New Medicine tegen en is sindsdien zowel student als docent in de Germaanse Geneeskunde, onder leiding van Caroline Markolin Ph.D.

Joanne verkocht haar winkel in 2018 om zich volledig aan de GNM te wijden. Vanaf 2015 verzorgt zij lezingen en scholingen in de Germaanse Geneeskunde door het hele land.

Rosemarie_21

Roos de Rijk

GNM TEACHER

Klik op de kalender van Roos om haar agenda te bekijken. 

Roos de Rijk is geboren in Breda. Ze startte haar loopbaan als (groeps)leerkracht in het Voortgezet Speciaal Onderwijs. Niet comfortabel met het labelen en de medicalisering van jong volwassenen verliet ze het onderwijs in 2002.

Om de achterliggende oorzaken van ziekten te onderzoeken begon ze in 2006 de opleiding Reflexzonetherapie aan de Haagse Academie voor Natuurgeneeswijzen. De studie bood naast praktische vaardigheden kennis van de anatomie, fysiologie en pathologie ook reguliere en alternatieve visies op fysieke en geestelijke gezondheid. Roos is sinds 2010 werkzaam als reflexologe.

Tijdens haar eigen ziekteproces in 2017 maakte Roos kennis met het werk van Dr. Hamer. Bij Learning GNM vond zij niet alleen de wetenschappelijke antwoorden op haar vragen maar deze kennis hielp haar ook in haar helingsproces.

Roos vervolgt haar studie German New Medicine® bij Joanne Kersten, Caroline Markolin en Dr. Alvin de Leon.

“Look deep into nature, and you will understand everything better”

―  Albert Einstein

1500 px 008

Arjen Lievers

GNM TEACHER

Klik op de kalender van Arjen om zijn agenda te bekijken. 

Arjen Lievers is geboren in Varsseveld, in het oosten van Nederland. In 1999 behaalde hij zijn PABO diploma, waarna hij geschiedenis studeerde in Nijmegen. Gedurende die tijd werd hij de eigenaar van softwarebedrijf DataCare, dat zich toelegt op het ontwerpen van een elektronische leeromgeving voor scholen voor Speciaal Onderwijs. Arjen is getrouwd en vader van drie kinderen.

In 2008 overleed Arjens broer Wessel aan teelbalkanker. Tijdens zijn zoektocht naar een verklaring voor de ziekte van zijn broer stuitte hij op German New Medicine®. Geïnspireerd door de ontdekkingen van Dr. Hamer volgde hij verschillende GNM-seminars in Nederland bij Bert van Grondelle. In 2016 startte hij zijn GNM-studie bij Caroline Markolin Ph.D. in Canada. Sinds 2018 geeft Arjen GNM-presentaties in Nederland.

Arjen is de auteur van het boek Wessel, met daarin het levensverhaal van zijn broer en zijn eigen zoektocht naar antwoorden. De ondertitel van het boek; ‘Twee broers, twee zoektochten’, beschrijft zijn ontdekkingstocht naar de waarheid van de Germaanse Geneeskunde.