Blaaskanker – diepliggend slijmvlies van de blaas (blaasdriehoek, trigonum versicae)
Blaaskanker – diepliggend slijmvlies van de blaas (blaasdriehoek, trigonum versicae) is het gevolg van een:
Het biologische conflict in verband met het diepliggende slijmvlies van de blaasdriehoek is een lelijk, “vies” conflict (smerige zaken, vuile trucjes, smerige seks, enz.), Vergelijkbaar met een “shit-conflict” met betrekking tot het sigma en het diepliggende slijmvlies van het rectum.
Belevingswereld van de psyche in de conflict-actieve fase:
Een onaangename, “lelijke” gebeurtenis “niet kunnen verteren.” (Bijvoorbeeld een zwangere vrouw die lichamelijk wordt mishandeld door haar echtgenoot.)
Conflictactieve fase: Startend vanaf de DHS vermeerderen cellen in de blaas tijdens de conflictactieve fase evenredig met de intensiteit van het conflict. Het biologische doel van de celtoename is het verbeteren van het vermogen om de “vuile brok” te “verteren” of “te absorberen”. Bij langdurige conflictactiviteit vormt zich een vlak (absorptief type) of bloemkool-vormige groei (secretoire type) in de blaasdriehoek. In de conventionele geneeskunde wordt dit gediagnosticeerd als blaaskanker (vergelijk met “blaaskanker” gerelateerd aan het blaasslijmvlies). Als de snelheid van celdeling een bepaalde limiet overschrijdt, wordt de kanker als “kwaadaardig” beschouwd; onder die limiet wordt de groei als “goedaardig” beschouwd of gediagnosticeerd als een blaaspoliep (zie ook genezingsfase).
Genezingsfase: Na de conflictoplossing (CL) verwijderen schimmels of mycobacteriën, zoals TB-bacteriën, de cellen die niet langer nodig zijn. Dit veroorzaakt etterende, tuberculose baasontsteking (zie ook “infecties” gerelateerd aan de blaasslijmvlies en blaasspier). Helende symptomen zijn pijn als gevolg van de zwelling, een troebele urine, mogelijk bloed in de urine (zie ook nierparenchym, nierbekken en urineleiders, blaasslijmvlies en prostaat) en nachtelijk zweten. Afhankelijk van de mate van de conflictactieve fase variëren de symptomen van mild tot ernstig.
Wanneer schimmels deelnemen aan het genezingsproces, veroorzaakt dit “candida cystitis”, die chronisch wordt wanneer een persoon in een hangende genezing is als gevolg van conflictrecidieven. In tegenstelling tot wat de conventionele geneeskunde beweert kan de schimmelinfectie in de endodermale (!) blaasdriehoek zich niet “verspreiden” naar andere delen van de urinewegen, zoals urineleider, blaas of urinebuis (afkomstig van het ectoderm) omdat schimmels de kiemlaag drempel niet overschrijden!
Als de vereiste microben niet beschikbaar zijn bij het oplossen van het conflict, omdat ze door een overmatig gebruik van antibiotica zijn vernietigd, blijven de extra cellen over. Uiteindelijk wordt de groei ingekapseld met bindweefsel. Dit wordt meestal gediagnosticeerd als een blaaspoliep of als “goedaardige kanker” (zie ook conflictactieve fase).
Voor de zienswijze van de reguliere geneeskunde ten aanzien van blaaskanker, zie:
avl.nl
Blaaskanker is een woekering van epitheelcellen van de blaas. Deze cellen vormen de binnenbekleding van de blaas. Blaaskanker komt voornamelijk voor bij mannen en vrouwen ouder dan 50 jaar. Roken kan een oorzaak zijn, evenals chronische urinweginfecties. Er zijn bijna 4 keer zoveel mannen als vrouwen met blaaskanker. Dat verschil wordt kleiner, omdat mannen steeds minder roken en vrouwen steeds meer. Vroeger kwam blaaskanker ook voor bij mensen die werkten met giftige stoffen, zoals verf en lood. Lees meer →
blaaskanker.nl
Blaaskanker is een vorm van kanker in de blaas. Jaarlijks wordt in Nederland bij ongeveer 5000 mensen blaaskanker vastgesteld. Deze ziekte treft ongeveer viermaal zoveel mannen als vrouwen en vooral mensen boven de zestig. Blaaskanker is de vierde meest voorkomende tumor bij mannen en de achtste bij vrouwen. Bij blaaskanker is sprake van kwaadaardige cellen in de blaas. In 90% van de gevallen ontstaan deze in de slijmvlieswand van de blaas. Er is dan sprake van een urotheelceltumor of overgangsepitheelcarcinoom. Lees meer →
allesoverurologie.nl
Onze nieren hebben als functie het bloed te zuiveren. Zij halen afvalstoffen uit ons lichaam en lossen die op in water. Het resultaat is urine. Deze urine wordt via de urineleiders naar de blaas getransporteerd en daar tijdelijk opgeslagen. Via de plasbuis verlaat de urine uiteindelijk ons lichaam. In de blaas kan kanker ontstaan. Bij ongeveer 90% van de mensen met blaaskanker, gaat het om een tumor die ontstaan is vanuit het slijmvlies van de blaas. Over deze vorm van blaaskanker gaat deze tekst. Lees meer →